The Dynamics of the Subpopulation Composition of Peripheral Blood Leukocytes as a Predictor of the Effectiveness of Allergen-specifi c Immunotherapy

Cover Page


Cite item

Full Text

About the authors

A. . Klyausov

Author for correspondence.
Email: noemail@neicon.ru
Russian Federation

T. . Sadchikova

Email: noemail@neicon.ru
Russian Federation

E. . Belan

Email: noemail@neicon.ru
Russian Federation

S. . Osipov

Email: noemail@neicon.ru
Russian Federation

References

  1. Федеральные клинические рекомендации по проведению аллерген-специфической иммунотерапии. М.: РААКИ. 2013; 6–13. [Federal clinical guidelines for allergen-specifi c immunotherapy. M.: RAACI. 2013; 6–13].
  2. Белан Э. Б., Садчикова Т. Л., Панина А. А., Желтова А. А., Рудобаба Е. Л. Роль динамики некоторых биомаркеров аллергического воспаления в прогнозе эффективности аллерген-специфической иммунотерапии. Вестник Волгоградского государственного медицинского университета. 2014, № 4(52), 65–67. [Belan E. B., Sadchikova T. L., Panina A. A., Zheltova A. A., Rudobaba E. L. The role of the dynamics of some biomarkers of allergic infl ammation in the prediction of the eff ectiveness of allergen-specifi c immunotherapy. Bulletin of Volgograd state medical university. 2014, No. 4 (52), 65–67].
  3. Гущин И. С., Курбачева О. М. Аллергия и аллерген-специфическая иммунотерапия. М.: Фармарус Принт Медиа, 2010, 228–4. [Gushchin I. S., Kurbacheva O. M. Allergy and allergen-specifi c immunotherapy. M.: Farmarus Print Media, 2010, 228–4].

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2018 Klyausov A..., Sadchikova T..., Belan E..., Osipov S...

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

СМИ зарегистрировано Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор).
Регистрационный номер и дата принятия решения о регистрации СМИ: серия ПИ № 77 - 11525 от 04.01.2002.


This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies